Refusjon for nærløp

OSI Orientering dekker alle startkontingenter for nærløp (i tillegg til andre løp som før) for studenter. Nærløp krever ofte kontant betaling på stedet for startkontingenten, dette gjør at du som utøver må legge ut. For å få refusjon kreves det bestandig kvittering, fordi man sjeldent får kvittering på kontant betaling må du ta med deg «Gyldig kvittering for refusjon for nærløp«-skjemaet (som er godkjent av regnskapsfører i OSI sentralt) på nærløpet for underskrift av arrangør. Når skjemaet er ferdig utfylt vil dette tilsvare en gyldig kvittering og du kan dermed få utlegget for startkontingenten refundert. I tillegg til kvittering må du printe ut resultatlisten med ditt navn inneholdt i etterkant av løpet, som bevis for at du har deltatt. Du må også fylle ut OSI sentralt sitt refusjonsskjema. Alle disse papirene må sendes til økonomiansvarlig på epost: okonom@osi-orientering.com.

Du får refusjon på deltagelse av nærløp på følgende måte :

Dette må du gjøre før løpet:

Dette gjør du etter løpet:

  • Ta vare på kvitteringen du har fått underskrift på.
  • Print ut resultatlisten, hvor ditt navn er inneholdt. Resultatlisten finner du på Eventor under arrangmentet.
  • Fyll ut refusjonskjemaet (Følg link: refusjonsskjema).
  • Scan inn kvitteringen, resultatlisten og refusjonskjema og send alt på epost: okonom@osi-orientering.com. Du kan også legge disse papirene i en konvolutt som du legger i hyllen til OSI Orientering på Domus Athletica.

Dersom du betaler med kort på nærløpet, tar du vare på kvitteringen. Du slipper da å fylle ut «Gyldig kvittering for refusjon for nærløp«-skjemaet. Men resultatlisten og refusjonsskjema må likevel sendes til økonomiansvarlig, i tillegg til kvitteringen. Husk at du her må levere den originale kvitteringen, det holder altså ikke å scanne den.

MERK!

Startkontingent for rankingløp arrangert av OSI og GeoForm (inkl. Kjempesprekken og sommerløp arrangert av DNV og generelt o-løp som koster 30 kr eller mindre), leie av brikke/kompass, etteranmelding-tillegg eller lignende omfatter ikke refusjonen. Refusjonen tar alltid utgangspunkt i minsteprisen av startkontingenten. For å få refusjon må du være student og du må representere OSI på resultatlistene. Det holder altså ikke bare å være medlem.

For spørsmål

Dersom du har spørsmål angående refusjon, kontakt Hanne Maria (økonomiansvarlig) på e-post: okonom@osi-orientering.com.

En kommentar om “Refusjon for nærløp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *