E-postlister

OSI Orientering har tre hovedkanaler for informasjon: denne nettsiden, Facebook-gruppa og e-postlista. Vi forsøker å nå alle med informasjon gjennom disse kanalene, men e-postlista er hovedkanalen for rask formidling av beskjeder. Det anbefales derfor å melde seg på denne. Det finnes i tillegg en egen liste som omfatter flere enn kun OSIs medlemmer, se under. Denne er hovedkanal for informasjon vedrørende rankingløpene.

E-postliste for OSI Orientering

Denne epostlisten brukes til å sende ut felles informasjon vedrørende orienteringsgruppa i OSI. Det innbefatter bl.a. treninger, arrangering av rankingløp, turer og løp vi deltar på.

Påmelding: For å melde deg på e-postliste går du inn på denne nettsida, skriver inn e-postadressen din og trykker Submit.

Avmelding: Om du ikke lenger ønsker å stå på e-postlista går du inn på denne nettsida, her skriver du inn e-postadressen din og trykker Unsubscribe. Du vil da få en e-post der du må bekrefte at du vil melde deg av lista.

Felles e-postliste for OSI, GeoForm m.fl.

Dette er en egen liste som i hovedsak brukes til å formidle informasjon om rankingløpene OSI arrangerer i samarbeid med GeoForm. Her kommer det innbydelser, info og resultater fra rankingløpene.

Påmelding: For å melde deg på e-postliste går du inn på denne nettsida, skriver inn e-postadressen din og trykker Submit.

Avmelding: Om du ikke lenger ønsker å stå på e-postlista går du inn på denne nettsida, her skriver du inn e-postadressen din og trykker Unsubscribe. Du vil da få en e-post der du må bekrefte at du vil melde deg av lista.

2 kommentarer om “E-postlister

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *