Bruk plastmappene dine om igjen!

OSI og GeoForm arrangerer hvert år en serie treningsløp gjennom sesongen vi kaller Rankingløp. Her har vi årlig rundt 3000 deltakere (og stigende), noe som betyr mye forbruksmateriell. Nesten halvparten av alle som deltar på disse løpene, løper 3 løp eller flere gjennom året, noe som betyr at mange plastmapper til kart ligger og støver.

Plastmappene er veldig ofte fint brukbare etter kun én gangs bruk, og noen tilfeller også brukbare enda flere ganger. Vi i OSI og GeoForm har kommet frem til at av miljøhensyn og gode vaner om gjenbruk, oppfordrer vi alle til å ta med sin egen plastmappe til kart om de har en brukbar plastmappe liggende. For de som ikke har en egen plastmappe eller som ønsker en ny mappe skal de selvfølgelig få dette på Rankingløpet.

Om du har en bunke brukbare plastlommer liggende hjemme fra tidligere løp, er du mer enn velkommen til å ta med disse på neste Rankingløp slik at de kan brukes om igjen av andre. Etter Rankingløpet kan du også legge igjen den plastmappa du brukte om den er i god stand og du ikke har bruk for den selv.

Legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget eller send en e-post til OSI Orientering sitt styre om du har en tilbakemelding.

Vi er ikke den første orienteringsklubben som tar opp dette, f.eks. skrev Emblem Orientering et innlegg om dette for noen år tilbake (jeg kan forøvrig opplyse om at prisene har steget litt siden Emblem IL sitt innlegg ble skrevet, og prisen per plastmappe vi i OSI betalte i år inkludert frakt/mva ble på 1.7 kr).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *