Kjempesprekken 4. oktober 2014

Kjempesprekken_logo

Et sosialt o-løp. Ta med en venn!

Bli med på høstens tøffeste, lengste og villeste (og kanskje eneste) parløp i orientering.

Dette er et eventyr for deg som allerede har tilbakelagt mange mil og vil bevise hva du kan eller for deg som aldri har løpt særlig langt, men nå virkelig skal overgå deg selv. Enten om du har et kjempekonkurranseinstinkt eller endelig vil løpe et SOSIALT parløp som krever samarbeid (eller skravling) i en ellers individorientert idrett – er dette uansett noe for deg.

Vis at du er kjempesprek og unngå i det minste en kjempesprekk under årets morsomste løp!

Meld deg på i Eventor og les innbydelsen her.

Sportslig hilsen løpslederne
Gundis og Undis 🙂

(Les forøvrig mer om løpet under menyen «Kjempesprekken», der kan du også se tidligere års resultater, statistikk og annet).

2 kommentarer om “Kjempesprekken 4. oktober 2014

  1. Veldig synd at dette supre arrangementet er lagt til høstferien i år (ikke vært tilfelle siste 10 åra…). Muligheter for å bytte med et berammet Rankingløp 20. sep eller 11. oktober? Da får dere med flere avdanka o-løpere med familieforpliktelser i høstferien. O-hilsen

    1. Hei, Eskil! Synd datoen kræsjet med høstferien, dette er dessverre ikke noe vi får gjort noe med nå. Arrangørene har denne helgen ledig, og vi har allerede for flere uker siden begynt å markedsføre arrangementet med flyers og plakater med datoen 4. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *