Våre nybegynnerkurs

OSI Orientering avholder nybegynnerkurs i orientering hvert semester. Kurset er åpent for alle og gratis for studenter, så lenge man har meldt seg inn i OSI orientering (gjøres her).

Ikke-studenter kan delta på kurset mot 350 kr i avgift som betales kontant ved oppmøte første kursdag, men har ikke mulighet til å bli medlemmer i klubben grunnet strengere regler for antall ikke-studentmedlemmer fra OSIs sentralstyre. Dette betyr at for ikke-studenter blir dette kun et kurs i orientering, dessverre uten mulighet for videre engasjement i klubben.

Kurset består av 2 kurskvelder á ca. 1-1.5 timer, og avsluttes med pizzakveld/grilling etter den siste kurskvelden. Vi håper selvfølgelig at flest mulig vil fortsette med orientering i klubben etter kurset!

Det forutsettes ingen forkunnskaper – første kvelden blir det en innføring i bruk av kart og kompass, samt enkle kartøvelser.  Den andre kurskvelden vil det være en litt lengre løype med det elektroniske tidtakersystemet der man kan teste de nylærte ferdighetene sine.

2 påfølgende kurskvelder høstsemesteret 2017:
Mandag 4. september (Sognsvann T-banestasjon kl. 18.00)
Onsdag 6. september (Langsetløkka start fra kl. 16.30-18:00)

Hva må du huske?

  • Melde deg på kurset nederst på denne siden.
  • Kurset er utendørs, så ta på treningstøy etter værforholdene og sko som tåler å bli litt møkkete. Vi har kompass til utlån.
  • Studenter: Å melde deg inn i OSI orientering før kurset på denne siden.
  • Ikke-studenter: Ta med 350 kr i kontanter for kursavgift.

PÅMELDING TIL KURSET: KLIKK HER! (påmelding stengt)

PS! Man må ikke møte alle kveldene om man ikke kan. Vi kan alltids ta en rask repetisjon senere om man skulle utebli en gang.
Bare gi oss beskjed om du ikke kommer på e-post eller telefon!

Ubesvarte spørsmål? Kontakt oss her.

5 kommentarer om “Våre nybegynnerkurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *