O-fest(ival) 2015 på Sognsvann

Denne helgen gikk O-festivalen av stabelen på selveste Sognsvann! Verten Nydalen Skiklub, sørget for at både små og store sitter igjen med et smil om munnen etter å ha deltatt på tre o-tekniske, krevende, men ikke minst – morsomme løp!

Fredag, sprinten! OSI utmerket seg med første-, andre- og tredje plass på O-festivalen sitt første løp, som foregikk ved Øst-Sognsvann. Gunn Camilla Stang stakk av med seieren i D17B, Svenja Kernstock med andre plass i D35 og Undis Ellevog fikk tredje plass i D21. Vi feiret seieren og klubben vår med sommeravslutning på plenen ved Kringsjå Studenby.

Grilling og kos på Kringsjå Studentby. Fin sommeravslutning :-)
Grilling og kos på Kringsjå Studentby. Fin sommeravslutning 🙂

Lørdag, mellomdistanse! Etter å ha klatret opp Måneskinnsbakken så vi endelig start! Vest-Sognsvann byr på utfordrende terreng, som både er kupert, grønt og dermed o-teknisk krevende. Litt bom her og der måtte de fleste i OSI bøte med, men vi gjennomførte alle mann!

Mikael løper inn mot publikumsposten og innspurten!
Mikael løper inn mot publikumsposten og innspurten!

Søndag, langdistanse! I det kanskje fineste terrenget nord for Sognsvann, ble langdistanse utført. Etter å ha løpt morsomme strek, gjennom våte myrer, hatt litt gal kompasskurs, tenkt: «hmm, hvor er jeg nå tro!?!», hoppet rundt i lynga, løpt tilbake til siste sikre holdepunkt, litt knall og fall, løpt så fort man klarer og … – endelig i mål!

OSI Orientering på samlingsplass
OSI Orientering på samlingsplass
Gode kartdiskusjoner etter endt løp er obligatorisk!
Gode kartdiskusjoner etter endt løp er obligatorisk!

Takk for en fantastisk helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *