Klubbtøy

Klubbtøy

I starten av året 2017 har vi bestilt og mottatt nye flotte o-trøyer med vårt fine design som du kan bli stolt bærer av!

Orienteringstrøyer og orienteringsklær generelt er laget av et ekstra solid og slitesterkt materiale, nettopp fordi vi løper for det meste utenfor stier og i ulendt skog. Disse trøyene er derfor perfekte å bruke under trening, rankingløp eller andre orienteringsløp! Dessuten er det gøy å vise frem klubben vår og å vise lagånd! 

 
Tidligere bestilte vi opp o-trøyen av typen Trimtex Rapid, men etter tilbakemeldinger fra medlemmer har vi denne gangen bestilt opp typen Trimtex Extreme o-trøyer. 
Trimtex sier følgende om trøya: Extreme O-trøye har vært en bestselger når det gjelder tettsittende o-trøyer med en blanding av elastiske og slitesterke materialer som i Basic-trøyen. Ser at faktisk O-gruppa i OSI hadde første utgaven av Extreme o-trøyen helt tilbake i 2004 i klubbfarger. Siden den gang oppgradert og forbedret. Denne trøyen er også forgjengeren til Speed som er enda mer tettsittende. Finnes i både dame- og herre passform.
Du kan lese mer om trøyen på Trimtex sin hjemmeside.
 
Hvordan bestiller jeg?
Send en e-post til o-styret@osi.uio.no og skriv hvilken størrelse du vil ha. Vi gjør det slik at vi avtaler et tidspunkt hvor en fra styret tar med o-trøya til en trening, rankingløp eller helg-løp for overlevering av trøya til deg. 
 
Vi har følgende størrelser: 
Herremodell: S, M, L, XL
Damemodell: S, M, L
 
Pris (forutsatt at medlemskontingenten for nåværende semester er betalt):
Student: 300 kr 
Ikke-student: 499 kr
 
Betaling:
Vi fakturerer deg i medlemssystemet vårt. Du vil med andre ord motta en e-post om at du har mottatt en faktura, deretter logger du inn på https://minidrett.nif.no/ og betaler beløpet med bankkort (tilsvarende da du betalte medlemskontingenten). 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *