Styremøte 2

 1. Gjennomgang av forrige møtes referat: Vi avventer fremdeles signert sponsoravtale fra hovedstyret i OSI.  Uteglemt: Publisere oversikt over prioriterte løp på hjemmesiden og undersøke arrangør-PC.
 2. Økonomi: Vi har fått ny kontoplan som presenteres. Litt trøbbel med betaling av KSI-hyttetur, da vi ikke fikk riktige skjemaer fra OSI. Dette er i orden nå, betaling per faktura. Vi fortsetter abonnement på bladet «Veivalg». Hanne Maria lager nytt budsjett.
 3. Kjempesprekken: Vi jobber med å finne løpsleder. Sender ut en generell mail først om det er interesse. Hvis ikke, må vi spørre enkeltpersoner direkte.
 4. Nordmarkskarusellen: Bjørn og Lenny arrangører. Mest sannsynlig arena på Øvresetertjern og kartet «Tryvannstårnet» (2014). Lea i møte med NK-klubbene førstkommende onsdag. Vi har utarbeidet forslag til ny hjemmeside. Dato er ennå ikke bestemt, vi bør ha noen forslag å presentere på møtet.
 5. Rankingløp: Ida er ansvarlig for oversikt. Har laget en plan hvor folk i klubben kan skrive seg opp selv på datoer. Forslag om å sette en frist for å bestemme seg, deretter plassere én erfaren og én ikke-erfaren arrangør sammen på de respektive datoene. Deretter kan man bytte innbyrdes.
 6. Tiomila: Ida undersøke priser med PWT og sender ut mail.
 7. Plakater: Vi har utarbeidet forslag til promoteringsplakater for å henge opp på OSI-tavla på Blindern. Må undersøke nærmere priser for A2/A3-utskrifter.
 8. Klubbtøy: Folk bestiller klær selv i «netshop» fra Bull og BJSport. Avventer sponsing til gruppebevilgning. Frist er satt til 3. mars.
 9. Hjemmeside: Vi bør legge ut referater på hjemmesiden for at medlemmene skal få mer innblikk i styrets arbeid. Det bør i tillegg ryddes opp på hjemmesiden ved anledning.
 10. Nybegynnerkurs: Vurderer om vi skal endre navnet på kursene for å ikke gi inntrykk av at dette er et «engangskurs», eventuelt prøve dette på vårkurset. I større grad finne på sosiale ting sammen, feks. etter trening eller løp. Tettere oppfølging i etterkant av kursene for hver enkelt løper.
 11. Søknad om rekrutteringsmidler fra NOF: Vi søker som tidligere tilskudd til nybegynnerkursene. Mikael sender mail til forbundet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *