Om rankingløpene

Rankingløpene er uformelle treningsløp som gir en fin mulighet for alle til å komme ut i skog og mark. Løpene er et samarbeid mellom OSI Orientering og IL GeoForm.

Det er bare å møte opp, ingen forhåndspåmelding. Man registrerer seg ved oppmøte, mottar kart med en inntegnet løype, løper runden i eget tempo og registrerer seg når man er ferdig. Resultatlister og strekktider publiseres på nett etter løpet.

Ta gjerne med en venn ut på tur: det tilbys alltid A-løyper, men også ofte nybegynnerløype. Deltagelse på løpene gir poeng på GeoForms O-Ranking (og derav navnet «rankingløp») og ved årets slutt blir det premier til de beste og til de mest ivrige deltagerne.

Man trenger en Emit EKT-brikke for å kunne registrere at man har vært på alle postene, samt registrere seg i start og mål. Dette kan leies ved oppmøte til kr. 20, men de fleste ser nytten av å kjøpe egen brikke ved flere deltakelser, samt at vi kun har et fåtall til utleie. Hvordan man skaffer seg egen brikke står det mer om her.

Om du har en plastmappe som er brukbar, oppfrordres du til å ta med din egen plastmappe til kartet. Dette fordi vi ønsker å ha fokus på gjenbruk og miljø, og siden en plastmappe ofte kan brukes flere ganger er det ikke nødvendig å få ny mappe hver gang. Om du ikke har bruk for plastmappa etter løpet, oppfordres du til å legge den igjen slik at andre etter deg kan bruke den om igjen.

Løpene arrangeres hver onsdag ettermiddag før det blir for mørkt om kvelden, dvs. til rundt 20. september. Etter dette holdes løpene hver lørdag formiddag. Se terminliste.

Løypelengder:
–   Lang — ca. 6 km — A-nivå
–   Mellom — ca. 4 km — A-nivå
–   Kort — ca. 2 km — A-nivå
–   (iblant også en kort C-løype, se innbydelsen til løpet)

Startkontingent:
– 
Medlem OSI Orientering kr 30,- (gruppekontingent for OSI Orientering skal være betalt)
–  Medlem GeoForm kr 30,-
–  Barn under 16 år kr. 30,-
–  Andre deltagere kr 70,- (inkl kr 20,- i avgift til NOF)

Starttider:
Onsdager fri start: kl 16.30-18.00
Lørdager fri start: kl 12.00-13.30
EMIT EKT benyttes på alle løp, så husk å ta med deg løperbrikke.

Informasjon om sted, resultater mm.
Dersom du ønsker å motta informasjon om våre rankingløp/treningsløp på e-post, kan du melde deg på vår e-postliste o-folk@osi.uio.no.

IL GeoForm sine sider finner du oversikt over sted og arrangør, resultater lastes også opp hit etter endt løp (i tillegg til på Eventor).

En kommentar om “Om rankingløpene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *