SKIHYTTETUR MED OSI ORIENTERING TIL KSI-HYTTA 2015

Dette er innbydelsen til den årlige hytteturen OSI Orientering arrangerer, i år er datoen 6. – 8. februar, så noe tidligere enn vanlig. I år er det KSI-hytta (60.01768, 10.66122) som er leid, og fjorårets tvist blir dermed reversert (da vi holdt til på Farmasihytta).

Hurra, langrenn!

KSI-hytta befinner seg godt inne i Nordmarka, og er omringet av et mylder av skiløyper. Hytta er nærmeste nabo til Nordmarkskapellet. Det er dusj og badstu der, men doen er også i år av typen ute. Ellers er hytta godt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr, og det er innlagt drikkevann. Sengene har både dyne og pute, så man kan ta med sengetøy om man ønsker.

Foreløpig plan er å gå felles inn på fredagen klokka 18:00 fra Frognerseteren (t-banestasjonen, linje 1). Det er selvfølgelig lov å gå inn seinere, noen ønsker kanskje å gå fra et annet utgangspunkt eller å gå inn på lørdag. For de som er ukjent med skituren kan se på denne turen på ut.no (husk at vi ikke skal lenger enn til Nordmarkskapellet (like før Slakteren)).

Om noen har lyst til å arrangere noe på kvelden så er det alltid moro, skriv det opp i påmeldingsskjemaet.

Agendaen er noe slikt som avreise inn på fredag, enkel felles middag. Lørdagen kjører vi på med en skitur. Det har erfaringsvis vært litt forskjellige ønsker om lengde på turen, så vi har pleid å dele oss opp i et par grupper, en som går litt lenger og en som går litt kortere, men dette er noe vi finner ut av sammen. Lørdagskvelden lager vi en god middag og hygger oss i hytta, og søndag er det mulighet for en litt kortere skitur, og deretter hjemreise til selvvalgt destinasjon.

Dette må du huske å ta med:

  • Sovepose / lakenpose / sengetøy (det er både puter og dyner der)
  • Toalettsaker
  • Håndkle (og badstuantrekket)
  • Eget drikke for kvelden (det er mulig å krite øl og brus der for en relativt billig penge, om dette ikke er blant dine favorittdrikker må du ta med eget).
  • Klær til kvelden
  • Eventuelt inne-fottøy (slipperser / tøfler)
  • Skiklær til dagen
  • Sjokolade til å ha under skituren (bensin)
  • Din egen frokost og lunsj (vi tilbyr kun middag)
  • Hodelykt

 

Pris:

Overnatting (per natt) Middag fredag Middag Lørdag
100 kr ~ 50 kr ~ 120 kr

Full pakke: 370 kr (to overnattinger + middag fredag og lørdag)

Meld dere på turen ved å fylle ut følgende skjema: http://goo.gl/17O00r (senest 4. februar så innkjøp kan planlegges)

Betalingsinformasjon vil bli sendt ut i etterkant, dette gjelder også for eventuell øl/brus som er krita på hytta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *